Фотосервис

Eкономска соработка меѓу Северна Македонија и Австрија

Стопанската комора на Македонија одржa прес-конференција на тема „Како до поголема економска соработка меѓу Република Северна Македонија и Република Австрија?“

Back to top button
Close
Close