Lajme nga komunatShoqëri

Ekipet mobile të Kryqit të Kuq nga Shkupi u ndihmojnë kategorive të rrezikuara të qytetarëve

Kryqi i Kuq  i Qytetit të Shkupit në bashkëpunim me pesë Organizatat komunale të Kryqit të Kuq  nga Karposhi, Qendra, Kisella Voda, Gazi Baba dhe Çairi vazhdon me mbështetje të qytetarëve  përmes ekipeve mobile në territorin e kryeqytetit.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close