Lajme nga komunatShkup

Ekipet e NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi – Shkup në terren pas motit të ligë të mbrëmshëm

Pas erës së fuqishme mbrëmë të shoqëruar me reshje të shiut që e përfshinë Shkupin, ekipe të NP Ujësjellësi dhe Kanalizimet nga orët e hershme të mëngjesit punojnë në pastrimin dhe funksionimin normal të rrjetit atmosferik të kanalizimeve.

Shkup, 5 shkurt 2020 (MIA) – Pas erës së fuqishme mbrëmë të shoqëruar me reshje të shiut që e përfshinë Shkupin, ekipe të NP Ujësjellësi dhe Kanalizimet nga orët e hershme të mëngjesit punojnë në pastrimin dhe funksionimin normal të rrjetit atmosferik të kanalizimeve.

Pastrohen dhe kontrollohet funksionimi i ulluqeve dhe puseteve në të gjithë territorin e qytetit të Shkupit, informojnë nga NP Ujësjellësi dhe Kanalizimet. sn/

Back to top button
Close
Close