BotëBotë.Portal

Ejmi Koni Beret jep betimin për gjykatëse të Gjykatës Supreme të SHBA-së

Ejmi Koni Beret e bëri betimin për gjyqtare të Gjykatës Supreme të SHBA-së, pasi Senati e konfirmoi emërimin e saj me 52 vota pro dhe 48 kundër.

Back to top button
Close
Close