Kultura.SlajderКултураКултура.Портал

ЕХО фестивалот стана член на Меѓународната алијанса на планински филм

Македонскиот ЕХО фестивал на планински филм стана член на Меѓународната алијанса за планински филм (IAMF – International Alliance for Mountain Film) со одлука  донесена на состанокот на Генералното собрание на оваа организација, во рамки на 68. издание на Фестивалот за планински филм во Тренто, Италија.

Back to top button
Close
Close