0_Web_АктуелноСветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Џефри Росен: Насилствата во Капитол Хил напад врз фундаменталните институции на демократијата

Вршителот на должност јавен обвинител на САД Џефри А. Росен насилствата во Капитол Хил ги нарече напад врз фундалемантелните институции на демократијата, кои не смеат да се толерираат.

Back to top button
Close
Close