0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталДописници МКДМИА ИстражуваТема

Едукацијата како превенција од пожари – важна за да се спасат животи и материјални добра

Љупчо Лепидовски, триесет години е пожарникар, а во изминатите неколку години и командир на Територијалната противпожарна единица од Велес, кој  целиот свој работен век работи во спасување на животи на граѓаните и материјалните добра при пожари и други несреќи.

Back to top button
Close
Close