Дописници МКДКултураКултура.Портал

Еднаш месечно бесплатен влез во музеите и историските локалитети во Охрид

Објектите под ингеренција на Националната установа „Завод и Музеј – Охрид“ во периодот надвор од туристичката сезона еднаш месечно ќе бидат слободни за посета, односно нема да се наплаќа влез за посетителите.

Back to top button
Close
Close