БизнисЕкономија

Единаесет млади дел од новиот циклус обуки на Рудникот „САСА“

Единаесет млади лица ќе имаат можност да ги зголемат своите знаења и да стекнат практични вештини од областа на електротехниката и машинството, преку обуката која во следните три месеци ќе ја посетуваат во Тренинг центарот на Рудник „САСА“.

Back to top button
Close
Close