0_МИА Истражува.ПорталИзбрано

Единаесет држави со најдобар образовен систем во светот

Како што предвидува Светскиот иновативен самит за образование до 2030 година, образовните системи во светот би можеле да претрпат значителни промени.

Back to top button
Close
Close