0_Maqedoni.PortalPolitikë

Edhe sot mbledhje e ministrave të BE-së rreth negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë

- Vendet anëtare të BE-së dje shprehën pakënaqësi rreth fillimit të negociatave për hyrje në Union me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë, ndërsa sipas Raportit të tyre të përbashkët, vendimi për të dyja shtetet do të mund të shtyhet deri në tetor, kur do ta shqyrtojë edhe Parlamenti gjerman.

Back to top button
Close
Close