Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Edhe një i vdekur nga KOVID-19 në spitalin e Velesit

- Në Repartin Infektiv pranë Spitalit të Përgjithshëm të Velesit mbrëmë në orën 20 ndërroi jetë edhe një pacient si pasojë e Kovid-19. Ai ishte i moshës 78 vjeçare i pranuar në spital para dy ditëve në gjendje të vështirë të përgjithshme me gjakderdhje në tru dhe test pozitiv të Kovid-19, informon mjekja Vesna Nedellkovska Nikollova zëdhënëse e IPSH Spitali i Përgjithshëm Veles.

Back to top button
Close
Close