Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Edhe disa ditë do të punohet në ndërrimin e tubacionit në sistemin e ujësjellësit të Tetovës

Për shkak të rrëshqitjes së tokës prej para disa ditëve do të nevojitet të përfundojë vendosja tubacionit të gjatë rreth 60 metra në vendin Leshnicë me qëllim  që të  mundësohet  funksionaliteti i ri i sistemit të furnizimit me ujë, informojnë nga Ndërmarrja publike komunale "Tetovë". Me këtë  në Tetovë do të tejkalohet periudha prej një javë ku  banorët kanë furnizim të vështirësuar me ujë dhe restriksione.

Back to top button
Close
Close