0_Web_AktualeBotëBotë.PortalSvet.Slajder

Edhe Azerbajxhani shpalli gjendje lufte, Armenia po mendon për njohjen e pavarësisë së Nagorno – Karabah

- Parlamenti i Azerbajxhanit sot miratoi dekret për shpalljen e gjendjes së luftës në disa qytete dhe rajone në vend, informoi Tass, duke shtuar se hapi i tillë ka të bëjë me përkeqësimin e situatës në Nagorno - Karabah.

Back to top button
Close
Close