Svet.SlajderЕвропаЕвропа.Портал

ЕЦДЦ: Повеќето земји од ЕУ имаат загрижувачки трендови во ширењето на Ковид-19

Европскиот центар за превенција и контрола на болести (ЕЦДЦ) ги категоризира земјите на ЕУ во групи со „стабилни“ или „загрижувачки“ трендови кога станува збор за проценка на ризик за Ковид-19.

Back to top button
Close
Close