ЕвропаЕвропа.ПорталСвет.Слајдер

ЕЦДЦ: Децата од 12 години да се вакцинираат против Ковид-19 само ако се во ризична група

Земјите-членки на Европска Унија пред да почнат да ги вакцинираат адолесцентите против Ковид-19 треба да го земат во предвид глобалниот недостиг на вакцини, соопшти денеска Европскиот центар за преевенција и контрола на болести (ЕЦДЦ)

Back to top button
Close
Close