BiznesBiznes.PortalBotë

EBA presin çmim mesatar për një barel naftë prej 70 dollarë në vitin 2019

Ministri i Energjetikës së Emirateve të Bashkuara Arabe, Suhail al Masueri deklaroi se që çmimet e naftës gjatë vitit 2019 të arrijnë deri në 70 dollarë për barel, për shkak të marrëveshjes për uljen e prodhimit të naftës midis OPEK-ut dhe eksportuesve të energensit që nuk janë pjesë e kartelit. 

Back to top button
Close
Close