0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiShoqëri

East Gate dhe NLB Banka SHA Shkup do të nënshkruajnë marrëveshje për hua me vlerë 72 milionë euro

Easte Gate dhe NLB Banka SHA Shkup sot do të nënshkruajnë marrëveshje për hua me vlerë 72 milionë euro. Lider i huas është NLB banka SHA Shkup, ndërsa bankat tjera pjesëmarrëse janë NLB Lubjanë, Banka Komerciale SHA Shkup, Raiffeisen bank Shqipëri dhe Halk bank SHA Shkup.

Shkup, 30 korrik 2020 (MIA) – Easte Gate dhe NLB Banka SHA Shkup sot do të nënshkruajnë marrëveshje për hua me vlerë 72 milionë euro. Lider i huas është NLB banka SHA Shkup, ndërsa bankat tjera pjesëmarrëse janë NLB Lubjanë, Banka Komerciale SHA Shkup, Raiffeisen bank Shqipëri dhe Halk bank SHA Shkup.

Para të pranishmëve fjalime do të kenë drejtori i përgjithshëm ekzekutiv i East Gate, Igor Davkov dhe kryetari i Këshillit drejtues të NLB Banka SHA Shkup, Antonio Argir.

Gjatë ceremonisë së nënshkrimit do të marrin pjesë edhe përfaqësues të bankave tjera të cilat janë pjesë e këtij projekti: Hari Kostov, drejtor i përgjithshëm ekzekutiv dhe kryetar i Këshillit drejtues të Bankës komerciale, si dhe Bilall Suxhubashi, drejtor i përgjithshëm ekzekutiv i Halk Bank Shkup.

Ngjarja do të mbahet në vend ndërtimin e qendrës tregtare East Gate sipas të gjitha protokolleve për Kovid-19. fb/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close