Дописници МКДОпштински вести

Ќе се реконструира улицата „Македонски просветители“ во Охрид

Во рамки на „Проектот за поврзување на локални патишта” имплементиран од Министерството за транспорт и врски со финансиска поддршка од Меѓународната банка за обнова и развој – Светска банка ќе се реконструира улицата „Македонски просветители“, која е една од главните сообраќајници во Охрид.

Back to top button
Close
Close