0_Магазин.ПорталСцена

Џејмс Дин повторно „ќе глуми” во филм

По повеќе од 60 години по својата смрт, Џејмс Дин ќе се појави во филм со помош на специјални ефекти коишто „ќе го оживеат“ ликот на тој американски глумец

Back to top button
Close
Close