0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталОпштество

ДЗС презеде 5000 литри Еуродизел од резервите за гаснење на пожарите

Дирекцијата за заштита и спасување информира дека врз основа на Одлуката на Владата, која и дозволи доколку постои потреба за акциите за гаснење на пожарите, без надомест да употреби гориво од резервите на министерствата за одбрана и внатрешни работи, вчера бил реализиран транспорт на 5000 литри Еуродизел.

Back to top button
Close
Close