0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKronikëKronikë.PortalMakedonija.SlajderPolitikë

Dy vjet e pesë muaj burg për të akuzuarën e shtatë që e pranoi fajin në rastin “Sozia”

Gjykata i caktoi dënim me burg prej dy vjet dhe pesë mua edhe njërës nga të akuzuarit e punësuar në MPB për dhënien e pasaportave në rastin "Sozia" e cila paraprakisht sot e pranoi fajin në seancën e sotme para Gjykatës Themelore Penale në Shkup.

Back to top button
Close
Close