0_Maqedoni.PortalKronikëKronikë.PortalShoqëri

Dy peshore për një kohë të shkurtër e bllokuan bulevardin “Aradhet partizane”

- Dy peshore janë gjetur në bulevardin "Aradhet partizane", për të cilat policia sonte pranoi njoftim se në një pjesë të bulevardit ka një pajisje të panjohur.

Shkup, 17 shtator 2020 (MIA) – Dy peshore janë gjetur në bulevardin “Aradhet partizane”, për të cilat policia sonte pranoi njoftim se në një pjesë të bulevardit ka një pajisje të panjohur.

Nga MPB për MIA-n informuan se sonte rreth orës 19 ishte denoncuar se ka një pajisje të panjohur në bulevardin “Aradhet partizane” në Shkup.

“Menjëherë janë ndërmarrë masa adekuate për sigurimin e hapësirës dhe janë dërguar ekipe për kontroll pas çka është konfirmuar se bëhet fjalë për dy peshore”, bënë të ditur nga MBP.

Komunikacioni në bulevard po zhvillohet normal. fc/

Foto: Arkivi i MIA-s

Back to top button
Close
Close