Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Dy nga punëtorët e lënduar të ndërtimit janë mbajtur në Spitalin e Kumanovës

Vetëm dy prej punëtorëve të lënduar të ndërtimit janë mbajtur në Spitalin e Kumanovës për kontrolle  dhe ndjekje të mëtejshme të gjendjes së tyre, të tjerët janë lëshuar për kurim shtëpiak, informoi sot drejtoresha e Spitalit, Snezhana Zaharieva.

Back to top button
Close
Close