Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Dy mësues në Kërçovë janë infektuar me Kovid-19, këshilli i prindërve në Zajaz kërkon që mësimi të zhvillohet me prani fizike

Në shkollat ​​në Kërçovë, procesi mësimor po zhvillohet me probleme të vogla sipas udhëzimeve të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës. Nga klasa e parë deri në të tretën në qytet dhe deri në klasën e pestë në shkollat ​​rurale, mësimi zhvillohet me prani fizike, ndërsa në dy shkolla rurale në fshatin Tuin dhe në fshatin Sërbicë, mësimi deri në klasën e nëntë zhvillohet me prani fizike.

Back to top button
Close
Close