BiznesBiznes.PortalEkonomi

Dy kompani turke në konkurrencë për partneritet publik privat për sistemin shpërndarës të gazit natyror

Qeveria në seancën e sotme i shqyrtoi dhe miratoi informacionin dhe raportin lidhur me aktivitetet nga faza e parë e dialogut konkurrues për ndarjen e marrëveshjes për krijimin e partneritetit publik privat për financim, projektim, ndërtim, menaxhim, mirëmbajtje dhe zhvillim të sistemit të distribuimit të gazit natyror në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close