Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Dy edukatore në kopshtet e Tetovës në izolim shtëpie për shkak të Kovid-19

Dy edukatore nga objekti i kopshtit "Teteks" në Tetovë janë regjistruar si të infektuara me Kovid-19, ndërsa grupet e tyre me fëmijë dhe koleget janë izoluar në shtëpi. Drejtoresha e Institucionit publik komunal kopshtet e fëmijëve "Rinia", Ramije Dauti thotë se të dy koleget janë mirë me shëndet, si dhe fëmijët nga grupet e tyre që nuk kanë shfaqur simptoma.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close