0_Македонија.ПорталBiznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Двојно помалку патници со автобус во четвртиот квартал лани

Вкупниот број превезени патници во патничкиот патен превоз изнесува 10 005 000 во четвртото тримесечје од 2020 година и во однос на истиот период од претходната година е намален за 51,9  проценти.

Back to top button
Close
Close