БалканСвет.Слајдер

Дванаесет анестезиолози од Клиничкиот центар во Сараево дадоа отказ

Дванаесет анестезиолози од Универзитетскиот клинички центар во Сараево поднеле барање за раскинување на договорот бидејќи не се задоволни од условите за работа и медицинската услуга што им се пружа на пациентите во таа болница

Back to top button
Close
Close