0_Магазин.ПорталЗанимливости

Два мали орли спасени во последен миг

Малите птици не јаделе неколку дена, но за среќа механичарите ги забележале во издувниот систем на „Ербас А-320“, кој бил паркиран заради поправки.

Back to top button
Close
Close