Свет

Двајца пакистански војници загинаа во Кашмир

Двајца пакистански војници загинаа денеска на границата меѓу Пакистан и Индија во поделениот регион Кашмир, на чија територија и двете земји имаат право на целосна овластување.

Back to top button
Close
Close