ЕвропаЕвропа.Портал

Думата усвои закон за новинари како странски агенти

Руската Дума усвои предлог закон кој на Владата и дава право да ги регистрира блогерите, новинарите и корисниците на социјалните медиуми како странски агенти.

Back to top button
Close
Close