0_Maqedoni.PortalShoqëri

Dukshmëri e zvogëluar për shkak të mjegullës nga Shipkovica deri në Kodrën e Diellit

Dukshmëri të zvogëluar deri në 50 metra për shkak të paraqitjes së mjegullës pasdite ka nga fshati Shipkovicë deri në Kodrën e Diellit. Siç kumtoi NP "Rrugët e Maqedonisë", komunikacioni nëpër rrugë zhvillohet rrjedhshëm nëpër disa vende të lagështa.

Shkup, 20 janar 2020 (MIA) –  Dukshmëri të zvogëluar deri në 50 metra për shkak të paraqitjes së mjegullës pasdite ka nga fshati Shipkovicë deri në Kodrën e Diellit.

Siç kumtoi NP “Rrugët e Maqedonisë”, komunikacioni nëpër rrugë zhvillohet rrjedhshëm nëpër disa vende të lagështa.

Apelojnë për vozitje të kujdesshme dhe përshtatje të shpejtësisë ndaj kushteve në rrugë. fb/

Back to top button
Close
Close