Политички партии

ДУИ: Се грижиме за Липково, 30 милиони денари за инфраструктурни проекти

Подобар живот за сите граѓани во земјата е целта на Демократската Унија за Интеграција и ова беше кажано денес при посетата на делегацијата составена од министерот за информатичко општество и администрација, Јетон Шаќири, пратениците од оваа зона , г. Арбер Адеми и г. Берат Ајдари.

Back to top button
Close
Close