Политички партии

ДС: Ја поздравуваме одлуката на Пендаровски да не го потпише Законот за дивоградбите

Демократскиот сојуз ја поздравува одлуката на претседателот Стево Пендаровски да не го потпише Указот за прогласување на Законот за утврдување на правен статус на бесправно изградени објекти.

Back to top button
Close
Close