БизнисБизнис.Портал

Државната лотарија додели уште едно возило БМВ Х1

Државната лотарија додели уште едно возило БМВ X1 од инстант лозот „Мини и Макси“.

Скопје, 28 февруари 2020 (МИА) – Државната лотарија додели уште едно возило БМВ X1 од инстант лозот „Мини и Макси“.

Добитник е Тања Ѓоргиевска од Скопје. Клучевите на добитничката и ги додели Марјана Станојковска пред салонот на М – Кар во Скопје.

Добитниот лоз го купил сопругот на Тања како роденденски подарок за неа, заедно со еден специјално дизајниран коверт Среќа Плус и пет лоза Мини и Макси купени од различни продажни места. аа/сп/

Back to top button
Close
Close