0_Web_AktualeShkupShoqëri

“Druri i miqësisë” njëkohësisht në Shkup, Prishtinë, Tiranë, Beograd, Podgoricë dhe Sarajevë

Fondi evropian për Ballkanin (EFB) sot njëkohësisht në Shkup, Prishtinë, Tiranë, Beograd, Podgoricë dhe Sarajevë do ta fillojë nismën "Druri i miqësisë" me mbjellje të 400 fidaneve në të gjitha kryeqytetet rajonale.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close