0_Maqedoni.PortalPolitikë

Drogë dhe municion janë gjetur në shtëpinë e një shkupjani, ka filluar hetim

- Prokuroria Themelore Publike në Shkup dha urdhër për zbatimin e procedurës hetuese për shkak të dyshimit se një person ka kryer vepra penale " prodhimtari e paautorizuar dhe lëshim në qarkullim i drogave narkotike, substanca psikotrope dhe prekusorë" dhe "përpunim i paautorizuar, mbajtje, ndërmjetësim dhe tregti me armë ose materie shpërthyese".

Back to top button
Close
Close