0_Web_Ballina - Sllajder0_Web_Përzgjedhja e redaktoritBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiVideo deklaratë

“Drekselmajer” me linjë të re prodhuese në Kavadar dhe fabrikë të re në Kumanovë

Marrëveshje për ndihmë shtetërore prej 16 milionë euro sot ka nënshkruar Qeveria me kompaninë gjermane “Drekselmajer” me të cilën është paraparë ndërtimi I linjës së re prodhuese në objektin e kompanisë në Kavadar, si dhe ndërtimin e fabrikës prodhuese në Kumanovë në të cilën do të punësohen 1.000 persona.

Back to top button
Close
Close