0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Drejtoria doganore nikoqire e konferencës së tretë vjetore për sistemin one-stop shop

Administrata doganore e Republikës së Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim me Komisionin Ekonomik të Kombeve të Bashkuara për Evropën (UNECE) dhe Bankën Botërore nesër dhe pasnesër do të organizojnë konferencën e tretë vjetore për one-stop shop për sistemin e shkëmbimit të të dhënave.

Back to top button
Close
Close