0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Drejtoria Doganore nikoqire e konferencës së tretë vjetore për një sistem njëspotel

Drejtoria Doganore e Republikës së Maqedonisë së Veriut në bashkëpunim me Komisionin Evropian të Kombeve të Bashkuara për Evropë (UNECE) dhe Banka Botërore sot dhe nesër do të jetë nikoqire e konferencës së tretë vjetore për shkëmbim të të dhënave.

Back to top button
Close
Close