0_Maqedoni.PortalShoqëri

Drejtori i “Ujësjellësit dhe kanalizimit” pozitiv në Kovid-19

rejtori i Ndërmarrjes Publike "Ujësjellësi dhe kanalizimi" Dushko Veskovski sonte në Fejsbuk publikoi se është pozitiv në Kovid-19.

Back to top button
Close
Close