0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_AktualeIntervistëMakedonija.SlajderShoqëri

Dr. Bajraktarov për MIA-n: Numri në rritje i qytetarëve që kërkojnë ndihmë profesionale në Psikiatri, një nga arsyet paparashikueshmëria e situatës me Kovid-19

Numri i qytetarëve që kërkojnë ndihmë në klinikat tona është rritur ndjeshëm. Disa qytetarë kanë nevojë për mbështetje psikologjike për shkak të rritjes së ankthit, frikës, shqetësimit, tensionit, pasigurisë dhe gjumit të shqetësuar, arsye këto që lidhen me situatën e një anëtari të familjes që vuan nga Kovid-19 ose paparashikueshmërinë e situatës aktuale. Këto janë kryesisht shfaqje të ankthit ose përkeqësimit të kushteve me të cilat janë përballur më parë. Nga ana tjetër, prindërit shpesh shqetësohen për rritjen e ankthit të fëmijëve të tyre, problemet e sjelljes dhe kanë nevojë për këshilla se si t’i afrohen më mirë atyre.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close