КултураКултура.Портал

ДПМ го распиша конкурсот за најдобра поетска книга

Друштвото на писатели на Македонија го распиша конкурсот за доделување на наградата „Даница Ручигај“ за најдобра поетска книга од писателка-членка на ДПМ, објавена во тековната година.

Back to top button
Close
Close