Дописници МКДОпштински вести

Дождот добредојден за земјоделските култури и за акумулирање на водата по сушниот период

Дождот во пелагониско-прилепскиот регион не претставува никаква опасност за посевите, напротив, добредојден е, а чисти се и каналите, па нема никакви проблеми, вели раководителот на Агенцијата за поттикнување и развој на земјоделското производство во Прилеп, Горан Томески.

Back to top button
Close
Close