0_Sport,PortalFutbollSport.Slajder

Dorëheqje në kryesinë e Barcelonës

Gjashtë drejtorë të Barcelonës dje dhanë dorëheqje. Kjo u njoftua nga "La Vangvardia", e cituar nga revistat kryesore të vendit.

Barcelona, 10 prill 2020 (MIA) – Gjashtë drejtorë të Barcelonës dje dhanë dorëheqje. Kjo u njoftua nga “La Vangvardia”, e cituar nga revistat kryesore të vendit.

Këto janë katër drejtorët, të cilët kryetari Pep Maria Bartomeu i ka thirrur për t’i larguar – Emili Ruso, Enrike Tombas, Silvio Elias dhe Zhosep Pont, të cilëve iu bashkuan edhe dy të tjerë – Maria Teiçidor dhe Zhordi Kalsamiglia.

Pas largimit të tyre, Bordi i drejtorëve do të zvogëlohet nga 19 në 13. Nuk do të jetë surprizë nëse do të ketë më shumë dorëheqje, ndërsa Bartomeu do të duhet të emërojë zëvendës. bs/bsh/

Таг
Back to top button
Close
Close