0_Web_АктуелноBiznis.SlajderMakedonija.SlajderБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Почна собраниската расправа за ребалансот на Буџетот

Собранието ја почна распоравата по Дополнетиот предлог за изменување и дополнување на Буџетот на Република Северна Македонија за 2020 година, кој ги содржи и амандманите од комисиската расправа. Согласно Деловникот расправата трае пет работни дена.

Back to top button
Close
Close