0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталЕкономија

Дополнета програмата за поддршка на домашен туризам за работници со ниски приходи

Владата ја дополни Програмата за поддршка на домашен туризам за работници со ниски приходи со дополнителни 22.900.000,00 денари со што вкупниот износ на средствата од дел I на оваа програма наместо 15.000.000,00 денари ќе изнесува 37.900.000,00 денари, се наведува во соопштението на владината прес-служба.

Back to top button
Close
Close