Општински вестиСкопје

Донесено решение за отстранување на челичната конструкција пред гостилницата „Аманет“ во Општина Центар

Општина Центар донесе решение со кое му наложи на инвеститорот да ја отстрани челична конструкција обложена со стакло со димензии 10 x 11 метри, пред деловниот простор на гостилница „Аманет“, за која општинскиот овластен градежен инспектор констатира дека не поседува решение за поставување.

Back to top button
Close
Close