0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikëShoqëri

Donacion nga respiratorë për repartet infektive në vend

Në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile në Kompleksin e klinikave "Nënë Tereza" në Shkup, kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski, zëvendëskryetari i Qeverisë, i ngarkuar për Çështje Evropiane, Bujar Osmani dhe ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, do të marrin pjesë në dhënien e donacionit të respiratorëve jo-invaziv dedikuar reparteve infektive në spitalet në vend.

Shkup, 22 maj 2020 (MIA) – Në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile në Kompleksin e klinikave “Nënë Tereza” në Shkup, kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski, zëvendëskryetari i Qeverisë, i ngarkuar për Çështje Evropiane, Bujar Osmani dhe ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, do të marrin pjesë në dhënien e donacionit të respiratorëve jo-invaziv dedikuar reparteve infektive në spitalet në vend.

Në lokacion dhe gjatë deklaratave, do të respektohen protokollet për mbrojtje nga virusi korona COVID-19, gjegjësisht mbajtja e pajisjes mbrojtëse dhe distanca fizike. mb/

Back to top button
Close
Close